Εισαγωγές και διανομές υψηλής ποιότητας πρώτων υλών στην Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών.
Πρώτες ύλες και προσθετικά ιχθυοτροφών και ζωοτροφών. Μη γενετικά μεταλλαγμένες, συμβατικές και βιολογικές ζωοτροφές.
Προέρχονται από Φυτά, από επεξεργασία Φυσικών ουσιών και από προϊόντα με σύνθεση ή βιοσύνθεση, ταυτόσημη με αντίστοιχα φυσικά.
Πρώτες ύλες που προέρχονται από πιστοποιημένους παραγωγούς βιολογικών
Οι πρωτεΐνες είναι ένα από τα πολυτιμότερα θρεπτικά συστατικά τα οποία χρειάζεται ο ανθρώπινος και ζωικός οργανισμός.
Είναι οι ουσίες που χρησιμοποιούνται για να προσδώσουν γλυκιά γεύση σε τρόφιμα ή σε επιτραπέζια γλυκαντικά. Ερυθριτόλη, Στέβια, Μαλτιτόλη κ.α.
Διατήρηση ομοιογενούς μείγματος δύο ή περισσότερων μη μιγνυόμενων φάσεων, όπως το λάδι και το νερό.
Διατηρούν τη φυσικοχημική κατάσταση ενός τροφίμου. Πυκνωτικά, σταθεροποιητές και πηκτωματογόνα παράγονται κυρίως από φυτά, ζώα και θαλάσσιους οργανισμούς.
Ανόργανα και οργανικά συντηρητικά για τροποποίηση της ατμόσφαιρας στην οποία συντηρούνται τα τρόφιμα. Ανόργανα οξέα και τα αλατά τους καθως και τα αλογόνα και υπεροξείδια.
Οι βιταμίνες είναι τάξη οργανικών χημικών ενώσεων, οι οποίες είναι απαραίτητες για όλους τους οργανισμούς.
Φυσικές και συνθετικές χρωστικές που μπορούν να δώσουν χρώμα στο τρόφιμο.
Αποτελούν τα βασικά δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών που καθορίζουν και τις χαρακτηριστικές ιδιότητές τους.
Αυξάνουν τον όγκο ή την αρτοποιητική ικανότητα του τροφίμου